hírek


FELIX KRÖCHER ( FK Rec. - Frankfurt - D )

FELIX KRÖCHER neve a német techno fogalmának szinonimája. Mixei sebészeti pontosságúak, energiái a zenét folytonos mozgássá alakítják. Hangzásának különlegessége, hogy a lehető legfinomabb és legészrevétlenebb módon táncoltatja meg a tömegeket.

bővebben


RADIO SLAVE BIOGRÁFIA

AMERIE, DJ HELL, KYLIE MINOGUE, CARL CRAIG, THE NEW RADICALS, GWEN STEFANI, TALKING HEADS és SIR ELTON JOHN. Nem, ez nem egy önkényes lista olyan művészekről, akik között csak az az összefüggés, hogy az előző mondatban együtt szerepeltek; ez nyolc olyan előadó listája, akik voltak annyira szerencsések, hogy bőkezű áldást kapjanak RADIO SLAVE mágikus remix-alkímiájából.

bővebben


HYPERSPACE 2009 NYEREMÉNYJÁTÉK !

Megkezdődött a nyereményjáték az év legnagyobb techno partijával, a HYPERSPACE 2009 -el kapcsolatosan. Aki szeretné megnyerni az értékes nyeremények egyikét, annak nincsen más dolga, csak egy egyszerű kérdésre kell válaszolnia. A helyes megfejtők akár VIP jegyet is nyerhetnek erre a különleges estére. Felhívjuk figyelmeteket, hogy a nyeremények sora folyamatosan bővülni fog! Sok szerencsét kívánunk.

bővebben


HYPERSPACE 2009 ELŐVÉTELI JEGYEK ORSZÁGSZERTE !!!

Február 11 -én, szerdán megkezdődik az elővételi jegyárusítás az év legnagyobb techno rendezvényére, az április 11 -én megrendezésre kerülő HYPERSPACE 2009 -re. A 4990 HUF -os elővételi jegyek Budapesten 4 helyen, valamint vidéken több mint 170 helyen vásárolhatóak meg. A rendezvényre limitált példányszámban VIP jegyek is kaphatóak. A VIP jegy biztosítja a soron kívüli bejutást és a VIP vendégek számára kialakított exkluzív környezetben való szórakozást.

bővebben