HYPERSPACE

23 apr 2016 Budapest

Hírek

Eljött az idõ! Húszéves a HYPERSPACE!

A hosszú várakozás után végre elérkeztünk a dátumhoz, amikor megünnepeljük a magyar elektronikus zenei- és partikultúrát 20 éve alapjaiban meghatározó HYPERSPACE-t!

HelloPay a húszéves HYPERSPACE-en!

A könnyebb és egyszerûbb fizetés érdekében a HYPERSPACE XX-en is készpénzmentes fizetési rendszer lesz, amelyet a HelloPay® fog biztosítani. A jubileumi rendezvényre érkezõk az erre kijelölt feltöltõ pontokon tudják majd feltölteni DEADCODE Dollárjaikat a kártyákra, 500 forintos kártya letéti-díj ellenében, amely a feltöltött összegbõl levonódik. A kártyán maradt összeg visszaváltásakor a letéti összeg is visszajár.

The Advebt vs. Industrialyzer interju

Köszönjük srácok, hogy vállaltátok az interjút. Az elsõ kérdésem mindkettõtöknek szól: tudtátok, hogy ti vagytok a Hyperspace történetének legtöbbet bookolt artistjai? Mit jelent ez nektek?

Várni a váratlant – Interjú Rødhåddal

A kortárs tehno egyik legnagyobb hatású alakja ma kétségtelenül Rødhåd, a berlini Dystopian jellegzetes hangzású és megjelenésû atyamestere. Az idén 20 éves HYPERSPACE születésnapi fesztiválján való fellépése apropóján kérdeztük a mûfajról, terveirõl, valamint arról, hogy mire számíthatunk tõle április 23-án. Interjú.

Itt a HYPERSPACE 2015 hivatalos aftermovie-ja!

Kissé megkésve ugyan, de végre elkészült a HYPERSPACE 2015 aftermovie, ami a kihagyhatatlan 20. születésnapi ünnepség elõtt két héttel már bemelegítõ videónak is tökéletes! Csekkoljátok a YouTube-on:

Vásárolj SZÉP kártyával belépõket a húsz éves HYPERSPACE-re!

Készpénz helyett költsd el SZÉP kártyád egyenlegét a 20 éves HYPERSPACE jubileumi eseményének belépõire, amelyeket a szabadidõ alszámlán lévõ összegbõl tudsz megvásárolni! Jegyeket OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával tudtok vásárolni a HYPERSPACE XX-re a fesztivál hivatalos oldalán, valamint a Fesztivál Jegyirodában, az Akvárium Klubban - továbbá a helyszínen is lehetõség lesz a belépõk SZÉP kártyával való megvételére.

Csapjatok le a kedvezményes VIP jegyekre március 31-ig!

Március 31-én éjféltõl újabb fordulóhoz érkezik a HYPERSPACE jegyértékesítése, amikor a VIP jegyek ára 13000 HUF-ra fog emelkedni!
Az elõvételi jegyeket érdemes online megrendelni a fesztivál hivatalos oldalán, ahol gyorsan és kényelmesen, mindenféle kezelési költségtõl mentesen juthattok hozzá.

Szervezd 10 fõs csoportba a haverokat!

Szervezzetek 10 fõs csapatokat a barátaitokkal, ismerõseitekkel a 20 éves HYPERSPACE jubileumi ünnepére, és ha megvagytok 10-en, amelybõl minimum 5 fõ lány, akkor a fesztivál hivatalos weboldalán keresztül ( www.hyperspace.co.hu/2016 ) 55 000 HUF-ért juthattok hozzá a HYPERSPACE XX. kedvezményes csoportjegyéhez!

REBEKAH 8 TRACKKEL FEDTE FEL BELSÕ ZENEI GONDOLKODÁSÁT!

A The Guardian zenei cikksorozatában Rebekah mutatta meg zenei világát. A 8 zenét a különbözõ témákban mi is beszúrtuk. A The Guardian brit országos napilap webes Harangue the DJ, azaz DJ szónoklat, vagy szónokol a DJ címû cikksorozatának legutóbbi epizódjában a szintén brit származású Rebekah szólalt fel és osztotta meg 8 pont alapján a számára oda illõ, kedvenc zenéit.

SANFRANCISCOBEAT ÚJ EP-JE ÉRKEZIK AZ INTERVAMPNÁL!

Február 15-én jelenik meg az Intervamp kiadó második EP-je, amely ezúttal a kiadómenedzser, SanFranciscoBeat két vadonatúj szerzeményével. Mindkét track, a Revivalism és a Contrast tükrõzi a SanFranciscoBeattõl megszokott dinamikát és hangzás világot. Legyen szó klubbról vagy fesztiválról, mindenbizonnyal dübörögni fog tõlük a tánctér ez nem vitás.

ITT A LEGÚJABB MAGYAR KIADÓ, AZ INTERVAMP!

A Deadcode produkciót eddig sok oldaláról ismerhettük meg, most itt a legújabb: HOT X új EP-jével debütál az Intervamp kiadó! December 21-én jelent meg az Intervamp elsõ kiadványa, amely HOT X „Fallen Angel" címû EP-jével debütált.

BEN KLOCK - ESSENTIAL MIX!

A BBC Radio 1 legendás Essential Mix mûsora Ben Klock mixét választotta a 2015-ös év legjobbjának! Ben Klock pedig április 23-án érkezik hozzánk, hogy velünk ünnepelje a HYPERSPACE 20 éves jubileumát.

HYPERSPACE XX. JEGYEK A BP SHOP-OKBAN!

Mostantól a BP Shop üzleteiben is megvásárolhatjátok elõvételes jegyeiteket a 20 éves HYPERSPACE jubileumi eseményére, amelyeket február 15-ig 6990 HUF-ért, február 15-tõl április 22-ig 7990 HUF-ért, április 23-án pedig 8990 HUF tudtok megvenni a VIP jegyekkel együtt, amelyek március 31-ig 10000 HUF-ért, április 1-tõl pedig 13000 HUF-ért kaphatóak az alábbi helyszíneken:

AKCIÓS HYPERSPACE XX. JEGYEK FEBRUÁR 15-IG!

Február 15-ig még kaphatóak a szuper kedvezményes, limitált számú, a rendezvény napján 22 óráig érvényesíthetõ 5990 HUF jegyek a 20 éves HYPERSPACE jubileumi eseményére, valamint a 6990 HUF-os elõvételi jegyek a www.deadcode.hu/ticket oldalon! A jegyárak utána emelkedni fognak, úgyhogy csapjatok le rájuk idõben!

ELINDULT A HYPERSPACE XX. JEGYÉRTÉKESÍTÉS!

Elindult a jegyértékesítés a 20 éves, jubileumi HYPERSPACE-re, amelyre a www.deadcode.hu/ticket oldalon tudjátok megvásárolni az elõvételes jegyeiteket. Az elsõ 500 darab kedvezményes, a rendezvény napján 22:00-ig érvényesíthetõ jegyet 4990 HUF-ért vehetitek meg a készlet erejéig.