HYPERSPACE

13 apr 2019 Budapest

HelloPay a Hyperspace 2019-en

A könnyebb és egyszerűbb fizetés érdekében a HYPERSPACE 2019-en is készpénzmentes fizetési rendszer lesz, amelyet a HelloPay® fog biztosítani.

A rendezvényre érkezők az erre kijelölt feltöltő pontokon tudják majd feltölteni pénzüket a kártyákra, 500 forintos kártya letéti-díj ellenében, amely a feltöltött összegből levonódik. A kártyára készpénzzel és bankkátyával is tölthetnek fel összeget, Forint-ot és EURO-t egyaránt. A kártyán maradt összeg visszaváltásakor a letéti összeg is visszajár. A ruhatárnál a kártyás fizetés mellett lehet majd készpénzzel is fizetni.

Az egyszerűbb vásárlás mellett további előnye a HelloPay® kártyarendszernek, hogy a korábban, a 2018-as BÓNUSZ Electronic Music Festival-on, valamint a DEADCODE & FRIENDS NYE 2018 Special-ön kiváltott kártyák is használhatóak. Az egyenlegek abban az esetben használhatók fel, ha 180 napon belül használtad a kártyát bármely HelloPay® elfogadóhelyen. A kártyára feltöltött összeg továbbvihető a 2019-es BÓNUSZ Electronic Music Festival-ra. Ezzel együtt természetesen a kártyákon maradt egységek a rendezvény végén visszaválthatóak az 500 forintos kártya letéti-díjjal együtt. A HelloPay terminálok alkalmasak egyérintéssel működő Mastercard és Maestro kártyák elfogadására is.