Elmarad a Hyperspace 2021!

A 2021-es Hyperspace sajnos technikai okok miatt elmarad. Tudtuk, hogy a tömegrendezvényekre vonatkozó kormányzati rendeletek kihirdetésének időpontjától időszűkében leszünk, ennek ellenére mindent megtettünk és az utolsó pillanatig reménykedtünk, hogy a fesztivál megvalósul, de ez sem volt elég egy ekkora rendezvény minőségi lebonyolításához. Köszönjük a bizalmat mindazoknak, akik ebben az extrém nehéz helyzetben is kitartottak mellettünk és jegyet vásároltak a 25 éves Hyperspace-re!

A megvásárolt belépőjegyek visszaválthatóak vagy felhasználhatóak a november 13-i Bónusz Electronic Music Festival 2021-en.

A rendezvényre az elővételben megvásárolt belépőjegyek, teljes értékű jegyként felhasználhatóak lesznek Magyarország legnagyobb beltéri elektronikus zenei fesztiváljára a 2021. november 13-án megrendezésre kerülő Bónusz Electronic Music Festival-ra. (jegytípusonként azonos kategóriában / bővebb infó: www.bonuszfesztival.hu)

Ha élsz a lehetőséggel, akkor az akár 2-7000 forinttal is drágább Bónusz Fesztiválon vehetsz részt a már megváltott Hyperspace 2020 vagy 2021-es belépőddel és ez esetben semmilyen más dolgod nincs a jegyeddel kapcsolatban.

Amennyiben a Hyperspace 2020 vagy 2021-es belépődet nem szeretnéd felhasználni a Bónusz Fesztivál 2021-en, az esetben a www.hyperspace.co.hu weboldalon a Hyperspace belépőjegy-visszaváltás igénylőlap kitöltésével tudod az online vásárolt belépőjegyed árát visszaigényelni.

A Hyperspace belépőjegy-visszaváltás igénylőlap visszaküldésére 2021. június 9-én 12:00 órától 2021. június 11. 12:00 óráig van lehetőség.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy az egy rendelésben található belépőjegyek csak egyben visszaválthatóak!

A belépőjegy árának a visszafizetése június 11-a után 15 napon belül esedékes.

A belépőjegy megvásárlása során igénybe vett egyéb szolgáltatások árának visszatérítésére nincs mód!

Deadcode production