HYPERSPACE

22 apr 2017 Budapest

Hírek

HYPERSPACE 2017

Végre valahára elérkezett az idõ, melyet minden techno rajongó várt: április 22-én ismét feldübörögnek a HYPERSPACE hangfalai !
Itt lesz velünk a frankfurti techno legenda CHRIS LIEBING, a Drumcode aktuális aduásza SAM PAGANINI, a francia JULIAN JEWEIL és a mindig megújulni képes techno klasszikus MARCO BAILEY.

HELLOPAY A HYPERSPACE 2017-EN!

A könnyebb és egyszerûbb fizetés érdekében a HYPERSPACE 2017-en is készpénzmentes fizetési rendszer lesz, amelyet a HelloPay® fog biztosítani. A rendezvényre érkezõk az erre kijelölt feltöltõ pontokon tudják majd feltölteni pénzüket a kártyákra, 500 forintos kártya letéti-díj ellenében, amely a feltöltött összegbõl levonódik. A kártyán maradt összeg visszaváltásakor a letéti összeg is visszajár. A ruhatárnál a kártyás fizetés mellett lehet majd készpénzzel is fizetni.

Klaudia Gawlas interjú

Április 22-én, szombaton a HYPERSPACE 2017 fellépõje lesz KLAUDIA GAWLAS.

Olvassátok el a Vele készült friss interjút:

http://soundhead.hu/portal/irasok/interjuk/klaudia-gawlas-a-jo-zene-olyan-mint-a-viz-mindig-utat-tor-maganak.html

MARCO BAILEY @ HYPERSPACE XX.

MARCO BAILEY is fellép a HYPERSPACE 2017-en! Hallgassatok meg Tõle egy mixet, amit a HYPERSPACE XX. 2016-on rögzítettek!
Link: Klikk ide!

SIAN @ HYPERSPACE 2014

Április 22-én, szombaton a HYPERSPACE 2017 fellépõje lesz SIAN is. Hallgassatok meg Tõle egy mixet, amit a HYPERSPACE 2014-en rögzítettek!
Link: https://soundcloud.com/djsian/sian-at-hyperspace-festival-hungary

Kövessetek minket az instagram-on és nyerjetek páros HYPERSPACE 2017 - VIP belépõt

A deadcode_production instagram követõi között egy páros HYPERSPACE 2017 - VIP jegyet sorsolunk ki április 19-én szerdán! Figyeljétek posztjainkat itt is, hogy ne maradjatok le az aktuális rendezvényeinkrõl és az ott készült fotókról!

https://www.instagram.com/deadcode_production/

 

Szerezzétek be kedvezményes HYPERSPACE VIP jegyeiteket március 31-ig!

Március 31-én éjféltõl újabb fordulóhoz érkezik a HYPERSPACE jegyértékesítés, amikor a VIP jegyek ára 10000 HUF-ról 13000 HUF-ra fog emelkedni!
Az elõvételi jegyeket érdemes online megrendelni a fesztivál hivatalos oldalán, ahol gyorsan és kényelmesen juthattok hozzá.

BURNResidency 2017

Szeretnél Te is résztvevõje lenni az idei BURN Residency versenynek Ibizán?
Töltsd fel a mixed a Mixcloud-ra és jelentkezz a #BURNResidency 2017-re itt: residency.burn.com

CHRIS LIEBING - AM/FM 103

CHRIS LIEBING legfrisebb, élõben rögzített mixét az alábbi linken találjátok. Április 22-én vele is találkozhattok a HYPERSPACE 2017-en! A rendezvényre 6990 HUF-ért (csak 22 óráig érvényesíthetõ) idõkorlátos ticketek, valamint 7990 HUF-os normál elõvételi jegyek is kaphatóak a a HYPERSPACE hivatalos weboldalán és a kijelölt elõvételi helyeken!

SZERVEZD 10 FÕS CSOPORTBA A HAVEROKAT!

Szervezzetek 10 fõs csapatokat a barátaitokkal, ismerõseitekkel a HYPERSPACE 2017 rendezvényre és ha megvagytok 10-en, amelybõl minimum 5 fõ lány, akkor a fesztivál hivatalos weboldalán keresztül ( www.hyperspace.co.hu/2017 ) 55 000 HUF-ért juthattok hozzá a HYPERSPACE 2017 kedvezményes csoportjegyéhez!